Om Cecilie

Helt enkelt: Mor på 14. år og forlovet med Bo Tolstrup. Elsker at have min familie og venner inden for rækkevidde. Måltider. Vandringer. Samtaler. Oprigtig interesse. Oprigtighed. Og så elsker jeg at rejse. Og at skrive litterære krimier, som udspiller sig mystiske og vidunderlige steder. Det er noget med at skabe inden for en fastlagt ramme, som jeg samtidig kan udforske.

Det er i virkeligheden også det, CecilieLaskie.dk drejer sig om. Entreprenørielle kompetencer, engagement og faglig glæde flyder igennem alt, hvad vi foretager os – fra kultur- og sundhedsprojekter over organisatorisk udvikling til udgivelser om litteratur. Tror privat på at skabe balance mellem mental og fysisk sundhed, præcis som i mit arbejdsliv.

Jeg er cand. mag. i nordisk og engelsk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet (bachelor i nordisk og MA i engelsk). Derudover er jeg MA i udviklingsledelse og læreprocesser fra Aalborg Universitet, censor ved Københavns Universitet og tidligere ekstern lektor ved Syddansk Universitet. Efter 12 års erhvervserfaring fra forskellige sektorer grundlagde jeg i 2014 konsulenthuset CecilieLaskie.dk.

Læs mere om min uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring neden for.

 

Læs mere om mine kurser og foredrag her

Læs mere om mine faglige udgivelser her

Læs mit CV, herunder artikler, her