Anmeldelser

Tusind tak for sidst. Selv om vi har haft mange gode højskoledage om organisatorisk udvikling, så var denne én af de allermest helstøbte og meningsfulde. Tak for dine gode oplæg og dit nærvær i det hele taget.”

Annette Brøchner Lindgaard, bibliotekschef Esbjerg Kommunes Biblioteker, 2020

“Tak, Cecilie. Det var en meget udbytterig workshop, og jeg glæder mig, til vi skal arbejde videre med og afprøve oplæsning i praksis!”

Michelle Riis Michaelsen, leder Publikum og Formidling Biblioteket Frederiksberg, 2019

“Tak for dette, Cecilie! Blended learning-forløbet ser så godt ud – og tak for en stor og veltilrettelagt indsats – er jo både imponerende og bliver interessant at følge for sine langtidsvirkninger.”

Linda Lundgaard Andersen, universitetsprofessor Roskilde Universitet, 2018

“Tak for et super kursus i Gentofte, noget af det bedste jeg nogensinde har prøvet 🙂 Jeg har fået samlet en læsegruppe, en skøn blanding af nationaliteter, og glæder mig helt vildt til at komme igang.”

Naja Bjørn Skou, biblioteksformidler Hillerød Bibliotekerne, 2017

“Litteratur er så meget mere end sort skrift på et stykke papir – det har du lært os. Tak fordi du har givet os af din store faglighed. Og du har vist, at undervisning absolut ikke behøver være kedeligt.”

3w, Silkeborg Gymnasium, 2018

“Mange tak for sidst, og stor ros for at du har formået at skabe en undervisningsuge på det niveau (tidsplan og kvalitet var i top). Det var en hård, men yderst berigende uge, og jeg glæder mig til forløbet.”

Nina Thorsted Petersen, konsulent Odense Bibliotekerne, 2018

“Og tak for et super spændende kursus, du afholdt for os. Vi er fortsat meget begejstrede for de inputs, du gav os! Stor ros til dig fra os!”

Henriette A. Birk, gymnasielektor og faggruppeleder VID Gymnasier, 2016

“Hei Cecilie, jeg håper du hadde et flott opphold i Bergen. Vil virkelig takk for ditt inspirerende foredrag! Vi var svært fornøyde med det. Så takk!”

Per Vold, teamleder Bergen Bibliotek, 2018

”E-læringsforløbet ser godt ud! Og dejligt med den store tilfredshed. Tak for god koordination og ledelse 🙂 ”

Henrik Jochumsen, universitetslektor Københavns Universitet, 2018

“Tusind tak for dit oplæg til Litterær eftermiddag på Gyldendal. Du var forrygende, og du bliver rost herinde – og af Gita Pasternak (-: ”

Gitte Skov Andersen, redaktør Gyldendal Uddannelse, 2015

“Tak for et godt og udbytterigt kursus. Flere af os har allerede afprøvet Shared Reading i vores klasser og med stor succes.”

Birgitte Berner, gymnasielektor og faggruppeleder Herlufsholm Kostskole, 2016

“Tusind tak for en superfed kursusdag i går!! Jeg har allerede snakket med et par stykker på kontoret her til morgen, og alle er enige om at det var både virkelig relevant og spændende, og at kombinationen af teori OG hands-on var supergod 🙂 ”

Line Frømann Ehlers, projektleder og børnebiblioteksformidler Skive Bibliotek, 2015

“Mange tak for to spændende og inspirerende kursusdage.”

Estrid Holm, præst og frivillig, 2014

“Det var en fornøjelse at overvære dit oplæg. Det var rigtigt spændende at høre om de tiltag, du er med i, og høre om (og se) de teknikker, der kan få de unge til at forstå og interessere sig for litteratur. Og en fantastisk god formidling af stoffet (-: ”

Maria Vind og Anna-Katrine Hansen Nota København, 2014

“Fantastisk godt og inspirerende kursus! Jeg har lyst til at sige, at det var hammergodt. Det kunne vi ikke have undværet.”

Anette Gringer, lærer og frivillig, 2014

“Tak for et spændende oplæg om biblioteksdidaktik i går – det er jo næsten ikke til at vente til bogen kommer.”

Karin Høi Larsen, informationsspecialist Aalborg Biblioteksuniversitet, 2016