Shared reading med Cecilie Ruby Tolstrup – LæseLab, Gyldendal 2020

 

“Seks fejl, som vi mennesker har gentaget i århundreder:

  • At tro man fremmer sig selv ved at jorde andre;
  • At bekymre sig om ting man ikke kan ændre eller gøre noget ved;
  • At insistere på noget er umuligt at gennemføre, fordi man ikke selv kan gøre det;
  • At nægte at tilsidesætte smålige personlige preferencer;
  • At  forsømme at udvikle og dygtiggøre sig mentalt;
  • At insistere på at overbevise andre om, at de skal tro og leve, som man selv gør.” 

Cicero

I-gude med Cecilie Ruby Tolstrup – LæseLab, Gyldendal 2020

 

Om Huset Cicero

Vi er et lille og kvalitetsbevidst konsulenthus, specialiseret i læring, teams, ledelse, storytelling og udvikling. Entreprenørielle kompetencer, engagement og faglig glæde flyder igennem alt, hvad vi foretager os. Det er noget med at skabe inden for en fastlagt ramme, som vi samtidig kan udforske.

Udgangspunktet for Huset Ciceros arbejde er stifter og ejer Bo Tolstrups baggrund og speciale inden for sport, samarbejde, kommunikation og ledelse samt stifter og ejer Cecilie Ruby Tolstrups baggrund og speciale inden for storytelling, læreprocesser, dialog og udviklingsledelse.

Med Huset Cicero fusionerer vi vores metodiske tilgange til det at arbejde med mennesker og organisationer i foredrag, kurser, workshops m.m. Vi har fælles værdier, mål og visioner. Og vi udvikler kontinuerligt vores samarbejder, vores metoder – og ikke mindst vores kursuscenter ved Horsens fjord.

Motto? Fordybelse & Forandring.

 

Om Bo

Bo Tolstrup er bachelor i socialpædagogik fra VIA og MA i ledelse og teambuilding fra the European Handball Federation. EHF Master Coach-uddannelsen har Bo anvendt i sit arbejde som liga-træner og – helt unikt – som leder og ledelseskonsulent. Bo er desuden lederuddannet fra Stifinderuddannelsen. Efter 18 års erhvervserfaring fra sportsverdenen grundlagde Bo i 2012 sit eget konsulenthus, som siden fusionerede til Huset Cicero, der holder til på Kursuscenter Brigsted ved Horsens Fjord.

Læs mere om Bo på LinkedIn.

 

Om Cecilie

Cecilie Ruby Tolstrup er cand. mag. i sprog og litteratur fra AU og MA i udviklingsledelse og læreprocesser fra AAU. Derudover er Cecilie universitetscensor og tidligere universitetslektor. Cecilie har ledet nationale udviklingsprojekter, arbejder som konsulent og er udgivet bl.a. på Systime, Gyldendal og Hans Reitzels Forlag. Efter 12 års erhvervserfaring grundlagde Cecilie i 2014 sit eget konsulenthus, som siden fusionerede til Huset Cicero, der holder til på Kursuscenter Brigsted ved Horsens Fjord.

Læs mere om Cecilie på LinkedIn.

 

Om Cicero

Marcus Tullius Cicero (106 f. Kr. – 43 f. Kr.) var filosof, politiker og retoriker og blandt andet optaget af balancen mellem idealer og virkelighed samt mental sundhed og fysisk sundhed.

 

“Jo større hindringer på vejen, jo større tilfredsstillelse når man når i mål.”

Cicero

“Hvad er da frihed? Muligheden for at leve som man drømmer om.”

Cicero