• Udvikling
  • Læring
  • Formidling
  • Storytelling
  • Shared Reading

Velkommen

CecilieLaskie.dk (grundlagt 2014) er et lille og kvalitetsbevidst konsulenthus, specialiseret i udviklingsledelse, læring og formidling.

Nogle gange udvikler jeg visioner, andre gange nørder jeg med rugbrødsarbejde. Nogle gange arbejder jeg alene, andre gange med faste konsulenter. Det afhænger af opgaven.

Vi bliver hyret ind til kursusforløb og til opgaver inden for organisatorisk udvikling og læring. Her arbejder vi med faggrupper, teams og organisationer hver for sig og i tværgående samarbejder.

Vi bliver også hyret ind til udvikling af koncepter og metoder og til design og produktion af tekst, videoer, lydbøger, podcasts, apps, e-forløb og fysiske forløb.

Og så har jeg et stort hjerte for storytelling og metoden shared reading (fælleslæsning), som jeg underviser i og udvikler.

Kundekreds? Biblioteker, skoler, universiteter, forlag, foreninger og socialpsykiatrien. Derudover private virksomheder.

Samarbejdspartnere? Find Fremtiden om ledelsesstrategi og teammotivation, Shakespeare’s Globe om storytelling og Sydhavnens Bibliotek, Vejen Bibliotek og Ishøj Bibliotek om Shared Reading.

Evaluering og kvalitetsudvikling indgår som en naturlig del af vores arbejde. Her samarbejder jeg fast med en lille gruppe universitetsforskere.

Sidst, men ikke mindst, har vi ansat dygtige Marie Ørum Wikman som praktikant.

 

Læs mere

 Mellemrum