Om Cecilie

Om mig? Det er helt enkelt: Mor. Kæreste. Elsker at have familie og venner tæt på. Helst rundt om et bord med mad, som har taget lang tid at lave. Og så elsker jeg at rejse. Og at skrive litterære krimier, som udspiller sig de mest mystiske og vidunderlige steder. Det er noget med at skabe inden for en fastlagt ramme, som jeg samtidig kan udforske.

Det er i virkeligheden også det, CecilieLaskie.dk drejer sig om. Entrepenørielle kompetencer, engagement og faglig glæde flyder igennem alt, hvad jeg foretager mig – fra kultur- og sundhedsprojekter over organisatorisk læring til udgivelser om litteratur. Tror privat på at skabe balance mellem mental og fysisk sundhed, præcis som i mit arbejdsliv.

Jeg er specialiseret inden for formidling, oplevelse og læring. Jeg arbejder lige nu en stor del af min arbejdstid med at designe forløb, som formidler læring og oplevelse: fysiske, online eller som blended learning. Og med videoformidling, e-objekter og tekster. Kurser i Shared Reading afholder jeg løbende. Jeg har fast base i midtjylland, men får opgaver over hele landet.

Derudover er jeg beskikket censor og medlem af censorformandskabet (næstformand) v. Københavns Universitet (INF) og SDU inden for fagområderne: litteraturformidling, didaktik/IT-didaktik, kulturformidlende institutioner, kommunikation/webkommunikation samt entrepenørskab og innovation.  

 

Læs mere om mine kurser og oplæg her

Læs mere om mine faglige udgivelser her

Læs mit CV, herunder artikler, her