Om Cecilie

Om mig? Det er helt enkelt: Mor. Kæreste. Elsker at have familie og venner tæt på. Helst rundt om et bord med mad, som har taget lang tid at lave. Og så elsker jeg at rejse. Og at skrive litterære krimier, som udspiller sig de mest mystiske og vidunderlige steder. Det er noget med at skabe inden for en fastlagt ramme, som jeg samtidig kan udforske. Og det er i virkeligheden det, meget af mit arbejdsliv også går ud på. Entrepenørielle kompetencer, engagement og faglig glæde flyder igennem alt, hvad jeg foretager mig – fra kultur/fritidsprojekter over bogudgivelser til CecilieLaskie.dk. Tror privat på at skabe balance mellem mental og fysisk sundhed – præcis som i mit arbejdsliv.

Jeg er specialiseret inden for formidling, oplevelse og læring med opgaver for fx biblioteker, skoler, universiteter og forlag: koncept/metodeudvikling, kurser, læremidler, oplæg, procesledelse og rådgivning. Jeg arbejder lige nu en stor del af min arbejdstid med at designe uddannelsesforløb, som både formidler læring og oplevelse: fysiske, online eller som blended learning. Og med videoformidling, e-objekter og tekster. Jeg har base på Kontorhotellet TURBINE på Aarhus Havn, men får opgaver over hele landet. I foråret fx kurser og oplæg fra Herning til Helsingør. Med et smut forbi Bergen via København.

Derudover er jeg beskikket censor og medlem af censorformandskabet (næstformand) v. Københavns Universitet (INF) og SDU inden for fagområderne: litteraturformidling, didaktik/IT-didaktik, kulturformidlende institutioner, kommunikation/webkommunikation samt entrepenørskab og innovation. Og ikke mindst indgår jeg i danskfagets skriftlige censorkorps i gymnasieskolen. 

Biblioteksdidaktik kan købes her

Læs mere om mine kurser og oplæg her
Læs mere om mine faglige udgivelser her
Læs mit CV, herunder artikler, her